Home Mini masina de cusut
Mini masina de cusut
Mini masina de cusut PDF Imprimare Email
Mini masina de cusut
Scris de madalina   
Joi, 16 Septembrie 2010 13:28

De ce sa ne cumparam o mini masina de cusut?

Primul motiv ar fi spatiul. Locuintele moderne nu sunt atat de spatioase, deci nu ne asigura necesarul de loc in care sa amplasam o masina de cusut mai mare. O astfel de mini masina de cusut este ideala pentru ca ocupa un spatiu mic, ea putand fi amplasata oriunde: pe birou, pe o masa, introdusa intr-o cutie si mai apoi scoasa cand aveti nevoie de ea.


Al doilea motiv este lipsa de experienta. Ne-am saturat probabil sa coasem la mana de fiecare data cand un articol de imbracaminte se desface in anumite zone cheie si ceea ce iese in urma acestei operatiuni sa nu ne fie pe plac. Chiar daca n-am lucrat niciodata cu o masina de cusut, o mini masina de cusut este foarte usort de manevrat. Instructiunile simple sunt incluse intr-o carticica pe care o primiti odata cu aparatul. Pentru cusaturi usoare nu trebuie sa aveti nevoie de cunostinte de croitorie. Cand doriti anumite modele prin care sa va personalizati hainele atunci situatia se complica, dar doar putin. Spun asta pentru ca pe internet sau in reviste gasiti modele de cusaturi interesante pe care le puteti exersa. Va asigur ca va fi o placere.


Dotarile oricarui tip de mini masina de cusut trebuie sa includa cel putin 2 viteze, o pedala speciala pentru a ghida procesul cu piciorul, optiune pentru rebobinare integrata si conjuctor manual cu intrerupator ascutit si blocare. Un spatiu de sustinere mai mare este mai util pentru ca asigura o anumita stabilitate.


Rapiditatea, usurinta si precizia cu care poate fi manevrata o mini masina de cusut au fost elementele datorita carora ea a devenit atat de utilizata de catre doamnele din toata lumea. Probleme putine pe care le poate pune o astfel de mini masina de cusut includ: refuzul masinii de a porni de la buton, caz in care este foarte posibil ca bateriile sa se fi consumat sau sa fie amplasate cu polaritatile inverse, incorecte, masina merge dar nu coase, problema care se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca firul de ata nu a fost pus corespunzator, sau cazul in care masina se opresete brusc in timpul cusutului, datorat materialului prea gros sau unui fir de ata agatat.


Daca nu utilizati masina de cusut drept o forma de a castiga anumite venituri, cea mai buna solutie este sa va cumparati o mini masina de cusut. Aceasta s-a dovedit a fi solutia optima pentru milioane de gospodine din intreaga lume.
 


Sondaje

Folosesti/detii o masina de cusut?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com