Home Masina de cusut portabila
Masina de cusut portabila
Masina de cusut portabila wireless PDF Imprimare Email
Masina de cusut portabila
Scris de madalina   
Joi, 16 Septembrie 2010 14:37
Intr-o calatorie putem avea surprize neplacute de tipul descoaserii unui tiv. Si ce ne facem daca tocmai rochia de seara pe care am adus-o cu noi pentru nunta (sa zicem) se descoase? Evident un simplu ac cu ata nu ar fi suficient, o masina de cusut portabila fiind mult mai eficienta din toate punctele de vedere.


Ultimele tehnologii aduc in prim plan masina de cusut portabila wireless. Aceasta are forma unui capsator pentru birou si poate fi introdusa in bagaj fara mari batai de cap. Manipularea ei se face cu atata usurinta ca nu va veti mai desparti de ea. La ce putem folosi o astfel de masina de cusut portabila? In primul rand pentru a coase obiecte care s-au desprins dar stau inca agatate, asa cum sunt draperiile ce atarna de galerie.


Pentru ca nu are fir, masina de cusut portabila wireless poate fi folosita oriunde, atat in interior cat si afara. Spatiul pe care il ocupa este atat de mic incat puteti chiar sa o introduceti intr-un sertar si sa nu mai aveti grija ei pana la urmatoarea utilizare. Puterea de coasere pe care o furnizeaza este aproximativ la fel mare cu cea a masinilor de cusut mari. Ea este cea mai utila in situatiile care necesita reparatii rapide. Puteti sa o luati la locul de munca pentru ca este extrem de usoara si sa o folositi cu precizie. O astfel de masina de cusut portabila wireless foloseste baterii obisnuite. Cu alte cuvinte, cand acestea se descarca le puteti inlocui imediat.


Unele modele de masina de cusut portabila au si lumina pentru conditii necorespunzatoare de vizibilitate. Sistemul unei astfel de masini este foarte simplu. El fiind compus doar din: pedala, 4-5 bobine de ata, dispozitivul care pune ata in ac si un ac de schimb.


Pentru situatiile de urgenta nu ezitati sa folositi o masina de cusut portabila. Indiferent cata experienta aveti in domeniu veti realiza lucrari de inalta calitate cu o asemenea masina. Pentru confectionarea de costume originale sau doar pentru realizarea unui tiv, o masina de cusut portabila este elementul optim de utilizat.
 


Sondaje

Folosesti/detii o masina de cusut?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com