Home Masina de cusut electrica
Masina de cusut electrica
Masina de cusut electrica PDF Imprimare Email
Masina de cusut electrica
Scris de madalina   
Joi, 16 Septembrie 2010 13:55
Cele mai cunoscute companii care promoveaza produse de tipul masina de cusut electrica in Romania si in lume sunt Singer si Brother. Pretul acestor masini de cusut variaza in functie de operatiile pe care le pot face. Spre deosebire de cea clasica cu pedala, o masina de cusut electrica este mult mai usor de manevrat: o bagi in priza si face cam singura treaba.


In ceea ce priveste masina de cusut electrica, daca aceasta este lasata nesupravegheata, principalul intrerupator trebuie sa fie in pozitia de oprire. Aceasta conditie trebuie respectata in cazul oricarei masini de cusut electrice, mai mult de atat, chiar in cazul oricarui dispozitiv ce functioneaza pe baza de electricitate.


O masina de cusut electric functioneaza in general cu aproximativ 1000 de pasi de cusatura / minut, considerata o viteza destul de mare in comparatie cu cea a unei masini de cusut traditionale. Motorul unei astfel de masini de cusut rezista la functionare continua pentru multe ore deoarece rezistentele acestuia sunt realizate dintr-un aliaj special folosit impreuna cu ulei.


Ce accesorii primiti impreuna cu masina de cusut electrica (corpul acesteia)?
- husa;
- pensete;
- plasa speciala pentru bobina;
- capac tot pentru bobine;
- rotita folosita la bobine;
- set de ace;
- pisiorul pentru presarea materialului.


O masina de cusut electrica – mecanica este excelenta pentru doamnele pasionate de domeniul croitoriei. Pe langa faptul ca aceasta poate fi utilizata cu usurinta, functiile specializate de coasere sunt o adevarata provocare pentru doamnele pricepute. Acestea isi pot pune creativitatea la incercare si rabdarea pentru a crea lucruri originale, cu adeverat interesante. Suveica verticala metalica, prezenta la unele masini de cusut de acest tip, ii da masini o fiabilitate crescuta.


Cusaturile elastice si de incretire sunt o adevarata problema pentru croitorese deoarece nu multe masini permit efectuare unor astfel de lucrari. Problema a fost rezolvata prin inventarea de masina de cusut electrica de surfilat sau triplock.
 


Sondaje

Folosesti/detii o masina de cusut?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com